Vildmanden med skærmbrillen

Vildmanden med skærmbrillen er ikke en ny pendler, men Vildmanden med skærmbrillen er først begyndt at chikanere mig de sidste par uger. Vildmanden med skærmbrillen er med på min hjemtur og Vildmanden med skærmbrillerne skal til Jylland.

Vildmanden med skærmbrillen er stor, men ikke tyk. Vildmanden med skærmbrillen har en voldsom kraftig knoglebygning. Vildmanden med skærmbrillens hænder er på størrelse med min brystkasse. Vildmanden med skærmbrillen har et stort og ulækkert skæg. Den type skæg som madrester kan gemme sig for omverden i. Den type skæg som har rigtig mange farvenuancer og hvor dele af disse nuancer potentielt kan være snavs. Jeg har set mange ting i Vildmanden med skærmbrillens skæg. Madrester, blade, sne og jord.

Vildmanden med skærmbrillen går i store strikkede sweatre. Gerne med et eller andet motiv. Den anden dag var der et stort grantræ på Vildmanden med skærmbrillens strikkede sweater. En anden dag var der en snemand på Vildmanden med skærmbrillens strikkede sweater. Men det flotteste motiv var et bjerg med sne på toppen. Der var også en masse træer på bjerget. Jeg tror at Vildmanden med skærmbrillen har en strikkeglad kone, som forsyner Vildmanden med skærmbrillen med de fine strikkede sweatre.

Vildmanden med skærmbrillen er helt urolig klodset. Når Vildmanden med skærmbrillen har sat sig på sin plads tager Vildmanden med skærmbrillen en computer og et par høretelefoner frem. Vildmanden med skærmbrillen skal nemlig se noget, som vi vender tilbage til. Vildmanden med skærmbrillen tager høretelefonerne på og slutter dem til computeren. Høretelefonerne har en ret kort ledning. Men alligevel skal Vildmanden med skærmbrillen altid prøve at nå kaffeserveringen MED høretelefonerne på. Det er himmelråbende indlysende at ledningen er for kort. Men alligevel prøver Vildmanden med skærmbrillen at nå kaffeserveringen. Vildmanden med skærmbrillen strækker armene alt hvad Vildmanden med skærmbrillen kan for at nå kaffen. Med ledningen ER for kort. Dette resulterer i at Vildmanden med skærmbrillens computer bliver trukket ud over bordets kant og ryger på gulvet. Dette gentager Vildmanden med skærmbrillen hver evig eneste dag.

Når Vildmanden med skærmbrillen skal se på sin computer tager Vildmanden med skærmbrillen en skærmbrille anno 2002 på. I dag findes der smarte og diskrete skærmbriller. Dem undgår Vildmanden med skærmbrillen. I stedet tager Vildmanden med skærmbrillen en KÆMPE skærmbrille på. Jeg har aldrig set så store skærmbriller før. De er fedtede og enorme. Jeg har forsøgt at finde et billede af denne type skærmbrille, men det har desværre ikke været muligt. Skærmbrillen får Vildmanden med skærmbrillen til at se helt vanvittig ud.

Vildmanden med skærmbrillen har altid 2 cykelhjelme med sig. De 2 cykelhjelme er identiske. Altså HELT identiske. Hvis Vildmanden med skærmbrillen ikke skal se programmer på sin computer, tager Vildmanden med skærmbrillen ikke den ene cykelhjelm af. Den beholder Vildmanden med skærmbrillen på under rejsen. Dette er enormt generende for Vildmanden med skærmbrillen sidder jo ikke godt med cykelhjelmen på og er urolig i sædet. Jeg tænker om den ene cykelhjelm er til brug på Sjælland og den anden i Jylland. Måske har Vildmanden med skærmbrillen en eller anden form for OCD på det punkt.

For tiden byder snackkurven på en pakke med knækbrød og en lille glasbeholder med humus. De små stykker knækbrød er lige præcis for store til at komme ned i glasbeholderen. Hjørnet af knækbrødet kan lige snitte fyldet, men heller ikke mere. De fleste pendlere har regnet ud at skeen, som egentlig er til at røre i kaffen med, passer ned i glasbeholderen og kan bruges til at smøre fyldet på knækbrødet. Så langt er Vildmanden med skærmbrillen ikke nået. Vildmanden med skærmbrillen bruger gerne et kvartes tid på at prøve at få knækbrødet til at nå fyldet. Efterfølgende prøver Vildmanden med skærmbrillen at knække knækbrødet i mindre stykker, så det passer ned i den lille glasbeholder. Dette resulterer i en sky af krummer ud over det hele. Dette gentager Vildmanden med skærmbrillen også hver evig eneste dag!

En sidebemærkning om snackkurven og Vildmanden med skærmbrillen. Selvom snackkurven byder på det samme udvalg hver dag i en måned ad gangen, bliver Vildmanden med skærmbrillen lige glædelig overrasket hver dag.

“NØJ! Hvor SER det lækkert ud!” nærmest råber Vildmanden med skærmbrillen. Og Vildmanden med skærmbrillen kommer med en masse “MUMS!” og “UHM!” og “FOR POKKER DET ER LÆKKERT I DAG!” undervejs.

Men nu kommer det mest vanvittige. Jeg havde svært ved at tro det de første gange jeg så det. Jeg tænkte først  at det måtte være et tilfælde. Men nej, det er Vildmanden med skærmbrillens store interesse.

Bjergbestigning!

Vildmanden med skærmbrillen kigger på Youtube film om bjergbestigning. Vildmanden med skærmbrillen læser rejsekataloger, bøger, brochurer og alt hvad der har med bjergbestigning at gøre. Men det er ikke bare almindelig bjergbestigning. Nej, Vildmanden med skærmbrillen har en bog ved navn “Ekstrem bjergbestigning”. Og jeg kan se at Vildmanden med skærmbrillen søger på “Ekstrem bjergbestigning” på Youtube. Og det ser voldsomt ud, gør det. Ja, det ser faktisk ret farligt ud.

Jeg tænker først at dette nok bare er noget som Vildmanden med skærmbrillen  kan lide at kigge på og læse om. Men nej, en telefonsamtale afslører at Vildmanden med skærmbrillen skal til Alperne og klatrer, ligge i telte, tage stilling til ting som sikkerhed, iltforbrug og klatrefærdigheder.

Verdens største og mest klodsede menneske skal simpelthen hænge i et reb på et bjerg i Frankrig.

Skriv et svar