De 4 pendlertyper

Sælgeren:

Sælgeren er ofte i skarp konkurrence med engangspendleren om at være det største irritationsmoment I Vogn 11. Sælgeren bruger meget tid på at vise overfor de andre rejsende at han/hun har tjener mange penge. Defor påbegynder sælgeren gerne rejsen med at lægge alt elektronisk udstyr frem på bordet. iPads, computer, telefoner og ofte – RIGTIG ofte – tager Sælgeren også sit alt for store og bombastiske armbåndsur af og lægger ved siden af de andre dyre ting. Sælgeren bærer oftest sorte bukser og en grim skjorte i et hidsigt farvevalg. En forstyrrende skjorte som jeg kalder den.
Sælgeren taler ofte I telefon. Ofte meget højt og ofte om egne succeshistorier. Sælgeren taler om at vinde i sport. Sælgeren taler om biler og Sælgeren taler igen om sig selv. Jeg har det meget svært med Sælgeren. Den generelle uro omkring Sælgeren er ikke til at holde ud. Jeg ofrede engang Plads 26 for at komme langt væk fra en Sælger, som var alt for meget Sælger.
Sælgeren kan give en voldsom dårlig start på dagen.
(Man kunne lave en underkategori til Sælgeren, som man kunne kalde Politikeren. Politikeren agerer oftest som Sælgeren)

Bankmanden:

Jeg elsker Bankmanden. Bankmanden ses altid i det klassiske jakkesæt. Bankmanden er stille og rolig. Til trods for 232 bankpakker har Bankmanden altid en lille smadret IBM computer med sig. Bankmanden fylder ikke meget. Bankmanden er stille. Bankmanden arbejder effektivt og træffer store beslutninger i Vogn 11. Bankmanden er ydmyg og siger gerne undskyld hvis han indser at han har trådt over stregen i henhold til de uskrevne pendlerregler (modsat Sælgeren som kun tænker på sig selv). Bankmanden dufter ofte af en klassisk barbersprit og går i loafers. Gerne med kvast. De fleste Bankmænd står på i Sorø, og mellem Sorø og Høje Taastrup når Bankmanden præcis 2 kopper kaffe. Hverken mere eller mindre. Bankmanden har aldrig glemt at forny sit pendlerkort.

Engangspendleren:

Kun en tåbe frygter ikke engangspendleren. Engangspendlere kommer oftest i grupper af 3-5 personer. Engangspendleren er typisk på vej til eller fra noget kursus. Arbejdspladsen har typisk betalt Engangspendlerens billet. Engangspendleren har som regel aldrig kørt på første klasse og er meget duperet over at der er kaffe. Engangspendlerne drikker urimelig meget kaffe og gør alt hvad de kan for at få flest gratis ting med sig, Engangspendleren fylder således tasken med vådservietter, kaffekrus og sukker.

Engangspendleren aner ikke det fjerneste om at få en rejse til at fungere. Engangspendleren taler altid højt om hvor meget denne elsker at køre i tog. Engangspendleren prøver altid at benytte togets internet, men evnerne svigter og Engangspendleren må opgive det.  Engangspendleren foretager altid 1 telefonopkald undervejs – gerne til en søn eller datter- hvor der skal diskuteres ting, som giver mig sår i hovedbunden. Men værst af alt, så er Engangspendleren som regel af den opfattelse at andre i Vogn 11 gerne vil snakke. Gerne om det kursus, som Engangspendleren skal til eller har været til.

Engangspendleren kan ødelægge hele min dag.

IT pendleren:

IT pendleren er den meget nørdede type. IT pendleren har typisk en meget stor og voldsom bærbar computer med, som fylder halvdelen af bordet. IT pendleren dyrker ikke mode og går derfor typisk i meget slidt tøj. Ofte for slidt. Hygiejne er ikke i højsædet hos IT pendleren og derfor lugter IT pendleren ofte af sved og har dårlig ånde. IT pendleren rører som regel ikke kaffen eller vandet. Han har sin egen cola med. På vej hjem fra arbejde ses det ofte at IT pendleren spiser fastfood. IT pendleren hører ofte højt musik. Det er som regel meget insisterende tekno eller Iron Maiden.

Skriv et svar